Alla inlägg under maj 2008

Av Elin - 18 maj 2008 21:34

Idag har jag inte ätit så mycket en näve tacofärs och en näve sallad :) känns gött det <3


Kom nyss hem från en liten promenix hann inte gå mer än 1 ½ timme så det fick bli en snabbis fast jag gick ganska fort så jag brände ca 553 kcal :) men jag har iaf bränt mer än vad jag ätit så :P hoppas det syns på vågen imorgon. Kommer inte kunna skriva något för än på tisdag för jag ska till linköping :) men jag ska iaf inte äta något förän på onsdag. Ska skita i maten helt och hållet därför att jag hinner inte träna och jag vill absolut inte äta bland så mycket folk, vet inte om de kommer äta på hotellet eller hur de skulle göra.  

Av Elin - 18 maj 2008 15:35

Idag har jag inte ätit så mycket mindre än en halv näve tacofärs och en halv näve sallad om ens det. Nu undrar ni säkert äter hon bara det? det gör jag faktiskt inte med har man det hemma i en matlåda kan man lika gärna äta det (om jag nu måste). Plus att det faktiskt inte är så mycket kalorier i det. Jag ska äta det ikväll också :S Mamma gjorde ny till henne och D så jag tänkte jag får väl ta det jag med :/


Nu pluggar jag som tusan och ska se til att bli färdig med en sak till sen blir det till att gå ut och gå :) och sen blir det tv :P Just det måste packa också åker ju imorgon :) fan vad nice :)


skriver ikväll igen, just det ställde mig på vågen imorse, jag har gått ner ett kilo till, ikväll blir det sammanfattning av veckan.

Av Elin - 17 maj 2008 23:54

Det har fullkomligt gått åt helvete idag. Åt en jävla massa dret:


½ blod grape

½ näve tacos, med en näve sallad

3 st fläskfilé bitar med en näve sallad

Plus en näve plock godis :( fy fan hur kunde jag? förstår helt enkelt inte mig själv :(


var ute och gick en promenix iaf, i 75 minuter, ganska snabbt också, brände ca 449 kcal. Men längt ifrån allt jag ätit idag. Får ta i med hård handskarna imorgon. fast måste äta lite eftersom mamma är hemma. Men på måndag och tisdag ska jag iinte äta ett dugg för jag kommer ju inte bo hemma då, ska bo på hotel utan föräldrar :) bara kompis. Blir bra det. då är det ju bara att klaga på huvudvärk eller illa mående, kan ju säga att det är PMS :) aja ha det bra puss på er <3 


föresten imorgon kommer en sammanfattning å veckan som varit :) :P

Av Elin - 17 maj 2008 12:59

4,5 kilo lättare på 5 dagar :) inte illa :) fast bättre kunde det va. Men jag får väl vara nöjd. Jag är lite yr och fryser som f*n :( Men ska man vara fin får man lida pin :) :P

Försöker få i mig lite tacos och sallad, men det är då inte mycket, eller jo mer än vad jag vill äta men är så illa tvungen, måste få ordning på allt plugg som jag har missat.


Är det någon som vet hur mycket kalorier det kan vara i det? Lite tacofärs och en näve sallad? tacksam för svar :)


Vet inte om jag hinner träna något idag :( kommer säkert gå upp en massa skit eftersom jag måste att två bitar fläskfilé och lite sallad ikväll plus at jag åt enhalv blod grape förut :( FY FAN. Men måste försöka hinna gå ut och springa lite. skriver igen sen så ni får veta hur jag gör.  

Av Elin - 16 maj 2008 20:50

neej jag åt lite tacos, spydde upp en del men inte allt :( usch vad fet jag känner mig nu :( orkar inte kolla mig i spegeln.


visserligen har jag tränat en del idag så jag kanske har förbränt allt, men vet inte känner mig inte okej ändå :( borde jag det? jag mena det var ju inte så mycket tacos, men jag känner mig så värdelös. det mest var ju faktiskt sallad, jag åt inte mer än en näve sallad och kanske en halv näve tacos.


usch ångrar allt :( hatar allt och allt är piss nu :(

Av Elin - 16 maj 2008 15:08

gått jätte bra med maten idag också :) har nästan inte ens varit hungrig :) Mått lite illa bara. Än så länge har jag inte ätit iaf, sen har jag cyklat till skolan 1.5 mil :) Och snart ska jag iväg på ett medel pass på Friskis o Svettis får se hur det går är ganska yr hoppas jag orkar hela tiden :) neeh nu blir jag snart hämtad ha det bra <3 :)

Av Elin - 15 maj 2008 22:57

säger bara en sak vill ha den ryggen <3 the thin is the winner

Av Elin - 15 maj 2008 22:03

  • if you aren´t thin you aren´t attractive.

  • being thin is more important than being healthy.

  • you must buy small clotes, cut your hair, take diretpills,

      starve yourself, do anything to make yourself look thinner.

  • thou shall not eat without feeling guilty.

  • thou shall not eat fattening food without punishing oneself afterwards.

  • thou shall count calories and restrict intake accordingly.

  • what the scale says is the most important thing.

  • losing weight is good / gaining weight is bad.

  • you can never be too thin.

  • being thin and not eating are signs of true willpower and sucess.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards